Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

E14 LED izzók, 230V gyertya-, mignon-, kisgömb égő, mini LEDes izzós

A 230V-os E14 LED gyertyaégők, mini LED izzók, mignon foglalatos fényforrások számtalan lámpában találhatóak meg. A hangulatfényektől egészen a jelenleg legerősebb (6,5W, vagy 7W=) 60W-osnak megfelelő E14 LED fényforrásig számtalan modell közül választhat, akár fényerő szabályozhatóakat is.

A kisebbek közül a legelterjedtebb 14 mm-es átmérővel rendelkező E14-es foglalat esetén az izzókat rendkívül egyszerűen és biztonságosan be lehet tekerni a csavaros menetbe. A hagyományos fényforrásokhoz képest a LED technológia jól bírja a ki-be kapcsolgatást, és különösen hosszú, 17-30 000 órányi élettartamával rendkívül gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az izzószál nélküli E14 LED égők keskeny fényspektrumába nem tartozik bele az UV és az infravörös tartomány, így sem a tárgyak anyagát, sem a színét nem károsítják. Több jellemzőjük is eltér a hagyományos izzókétól, ezért E14 LED-re való csere során érdemes nem csak a wattot, hanem a lumen értéket is nézni.

E14 LED izzó választékunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszanézni és a hírlevélre feliratkozni! Amennyiben E27 típusú LED izzót keres, kínálatunkban azt is megtalálja!

Rendezés:
Nézet:
Árukereső.hu