Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LED fővilágítás gazdaságosan álmennyezetben

A LED fővilágítás kialakítására ma már több lehetőségünk is van.

 

Gipszkarton álmennyezet esetén a kerek, vagy szögletes INTI LED mennyezeti lámpákat ajánljuk. Ezekhez a világítótestekhez nem szükséges semmilyen további trafó vagy adapter. Három méretben, három teljesítménnyel érhetőek el: 12W=96W, 170 mm átmérő, 18W=144W, 225 mm átmérő és 24W=192W, 300 mm átmérővel. Létezik belőle kerek, vagy szögletes kivitel fehér színben, mely gyakorlatilag belesimul a (fehér) mennyezetbe. Az INTI család tagjaira 3 év garanciát vállalunk. Felszerelésük egyszerű: álmennyezet, vagy normál födém esetén (pl. építkezéskor) a megfelelő átmérőjű lyukat kell elkészíteni, mely felett elegendő 50 mm helynek lennie (természetesen a bekötésnek is meg kell lennie). Jelenleg ezekből a termékekből lehet a fővilágítást a leggazdaságosabban kialakítani. Néhány tipp:
- A mennyezeti lámpákból elsősorban a melegfehér fényűeket ajánljuk otthonra, mivel ezek fénye kellemes környezetet teremt.
- Ha a konyha és a nappali egy légteret alkot, akkor érdemes lehet a konyhába természetes-, vagy hidegfehér mennyezeti lámpákat tervezni, így az eltérő fényhatás miatt elválik egymástól a két helyiség.
- Irodában, üzletben természetesen alkalmazható csak a természetes- vagy hidegfehér is.
Az INTI családnak van egy IP védett, vizes helyiségbe való modellje is.

Az INTI-hez nagyon hasonló a LOIS termékcsalád. Ezek szintén kerek, illetve négyzet kivitelben érhetőek el, de matt ezüst / szatén króm színben. Nagyon elegánsak és modernek!

Még elegánsabb a FIALE DESIGN termékcsalád, mely üveglappal borított álmennyezeti lámpa Lengyelországból. 12W és 18W-os kerek és szögletes modellei érhetőek el meleg- és természetes fehér színekben. FIALE III néven van egy süllyesztett, mélysugárzó típusú GU10-es lámpatest családunk is. Ezt akkor ajánljuk, ha ragaszkodik a cserélhető LED fényforrásokhoz. FIALE IV termékcsaládunk pedig IP védett, azaz fröccsenés álló. Emiatt kiválóan alkalmas fürdőszobába, vizes helyiségbe, de kültérre is: falba, eresz alá, járda megvilágításhoz például.

Árukereső.hu