Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LUNA-6 hideg-melegfehér színváltós RF dimmer, 144 W

Ár:
6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-12-01

Leírás és Paraméterek

Ha Önnek szimpatikus a hideg- és a melegfehér fény is, akkor ez lehet az Ön ideális hangulatvilágítása. Képes csak hideg, vagy csak meleg, illetve 10 lépésben a kettő közti, kevert fény előállítására is.

LUNA-6 kizárólag DC12V-os hideg-melegfehér (kettő az egyben) LED szalag dimmerelésére szolgáló rádióvezérelt fényerőszabályzó távirányítóval. A LUNA-6 LED dimmert stabilizált LED tápegységeinkről működtetheti, melyek megtalálhatóak a LED tápegységek menüpontunkban). A LUNA-6 a hideg-melegfehér LED szalagot tudja vezérelni:
AURORA 120 SMD3528 beltéri LED szalag, 9,6 W/m, hideg-melegfehér, mely a Beltéri LED szalagok között található. A LUNA-6 144W-os hideg-melegfehér színváltós RF dimmer maximum 15 méter AURORA 120 SMD3528 beltéri LED szalagot tud vezérelni.
 

Vezetéknélküli, rádiófrekvenciás, hideg-, melegfehér színváltós LED dimmer, LED fényerőszabályozó. Maximális áramerősség 12 A, azaz 144 W-nyi LED fényforrást dimmerelhetünk, fényerőszabályozhatunk egy darab LUNA-6 dimmerrel. A LUNA-6 LED dimmerhez közvetlenül a DC12V-os tápvezetékek csatlakoztathatók az "Input" oldalon, nem kell hozzá további alkatrész. Kimeneti ("Output") oldalán egy pozitív és három negatív pólus van. A "W"-be (warmwhite, melegfehér) kell a hárompólusú LED szalag "WW" végét, a "C"-be (ebből kettő is van, coldwhite, hidegfehér) kell a hárompólusú LED szalag "W" végét csatlakoztatni. Az "Output" oldalon is közvetlenül a vezetékek rögzíthetők az egyszerű szerelés érdekében. Bekapcsolt állapotát egy piros LED jelzi, míg a vezérlés közben egy zöld LED működik. A rádiófrekvenciás vezérlőjeleket 2,4 Ghz-en kapja a távirányítótól.

Távirányító funkciói:
- Ki- és bekapcsolás,
- Színhőmérséklet szabályozás (hidegfehér - melegfehér) az érintő tárcsán,
- Fényerőszabályozás 10 lépésben le- és fel gombokkal,
10% és 100% között,
- Melegfehér gomb,
- Hidegfehér gomb.
A távirányító 3 darab AAA elemmel működik (tartozék), hatótávolsága kb. 10-20 méter.


Az öntapadós, hajlékony EPISTAR© SMD hideg-melegfehér LED szalaggal egyszerűen alakíthatunk ki dekorációs- és hangulatvilágítást zárt, portól és párától védett helyen. Nagy előnye, hogy 10 cm-ként (6 LED-es egységenként) méretre vágható, a forrasztási pontok gyárilag előre ki vannak alakítva, így a teljes rendelkezésre álló helyen végigvezethető, ezáltal homogén fényt hozva létre.

3-5 cm távolságból már teljesen összefüggő, homogén fényt vetít a megvilágítandó felületre. A beltéri LED szalag zárt helyen tiszta, por és zsírmentes felületre rögzíthető, ami lehet üveg, fém, fa és műanyag is. A termék gyárilag 5 méteres kiszerelésben érkezik egyik végén gyárilag csatlakoztatott betáp vezetékkel. Minden 5 méteres szakaszt külön-külön kell csatlakoztatni az egyenletes fényhatás érdekében, de nem kell őket mindkét végükről megtáplálni, szép egyenletes, homogén fényük van a teljes 5 méteres szakaszon. Beltéri LED szalagok alján lévő fém pontokat szigetelni kell fém felületre (pl. LED profilra) rögzitéskor. Az EPISTAR© SMD LED szalag elegáns, fehér színű, melyre a LED-ek vannak szerelve. Biztonságos, alacsony feszültségű világítás, akár gyerekszobába is.

Dekorációs és hangulatvilágítás létrehozásához: reklámtáblák, reklámfények, betűk megvilágítására, stukkókhoz, díszlécek mögé, álmennyezeti szigetek és bármilyen egyéb rejtett és élvilágítás kialakítására. A termék DC12V-os akkumulátorról is üzemeltethető így lakókocsiban, hajón és autóban is használható.
 

A termék méretre vágása, forrasztásra való előkészítése az alábbi illusztráción látható:

Image

Tekintse meg az alábbi példákat :

A, maximum 5 méter hosszú EPISTAR© SMD LED szalag világítás kialakítására akár több darabból,

B, több 5 méteres EPISTAR© SMD LED szalag rendszer kialakítására:

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu