Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rendelés, szállítás, fizetés

A LEDcenter.hu-n akár regisztráció nélkül, vagy google (gmail), facebook belépéssel is rendelhet. A termékeket kérheti akár DPD csomagpontra is: egy biztosan útba esik.
A LEDcenter.hu
élő rendszer: mindenből annyit tud rendelni, amennyi a valóságban raktárunkban van (kivétel ez alól a termékleírásban külön feltüntetett például külső raktárról történő szállítás). Igyekszünk csak olyan termékeket kínálni, melyeket külső beszállítás esetén is gyorsan be tudunk szerezni. Ha többet szeretne rendelni, mint amennyit a rendszer enged, akkor a megjegyzésben legyen kedves kérni a pontos mennyiséget.

Fizetésre vonatkozó információk:
- utánvéttel a leggyorsabban: a 14 óráig beérkező megrendeléseket jellemzően még aznap feladjuk, így a megrendelt termék már a következő munkanapon Önnél lesz.
- banki előreutalással a legkedvezőbb szállítási költséggel, melyhez - kérésre - elküldjük a kiállított  számlát e-mailben. Ez alapján tud utalni. Az Ön küldeménye az összeg jóváírásának napján feladásra kerül.
- bankkártyás fizetéssel.
- személyes átvételre raktárunkban van lehetőség, kizárólag előre leadott rendelés esetén:
AGIMPEX Hungary Kft.,
Mintabolt: 9400 Sopron, Ógabona tér 16.
E-mail: rendeles {kukac} agimpex {pont} net
Telefon: 99/505-098, és 70/246-5599. Fax: 99/505-099. H-P: 8-16.

Kedvezmények:
Lépcsőzetes kedvezményekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére: bruttó 30.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget. Bruttó 100.000 Ft feletti rendelés esetén további 5% kedvezményt adunk.


Szállítási díjak:
bármilyen értékben is rendel, Magyarország területén előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén mindössze 890 Ft, utánvét esetén pedig 1290 Ft a kiszállítás díja. 30.000 Ft feletti rendelés esetén magunkra vállaljuk a kiszállítás díját. Természetesen külföldre is van lehetőség szállítani. Ezt csak előreutalásos rendelés esetén tudjuk vállalni az EU-n belülre jellemzően 4000-6000 Ft közti szállítási költséggel. A pontos árat a szállítási cím ismeretében email-ben tudjuk megírni.

 
Kiszállításra vonatkozó információk:

Küldeményeinket a DPD juttatja el otthonába, munkahelyére, vagy a kiválasztott DPD csomagpontra. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.) A DPD a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes e-mailes tájékoztatás, a kiszállítási időintervallum megadásával. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben elérhető. Ha nem érhető el, akkor célszerű a hosszú nyitvatartású DPD csomagpontok egyikét választani. A küldemény feladását követően e-mailben megkapja a kiszállítási értesítőt, melyben a csomagazonosító szám segítségével érdeklődhet a csomag hollétéről a DPD Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat az 1/5016200 telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálatot az alábbi weblapon is elérheti: http://www.dpd.com/hu. A már feladott küldemények hollétéről, átvételéről a DPD-nél tud érdeklődni, egyeztetni.
Házhoz szállítással történő rendelés esetén átvételkor ellenőrizze a csomag sértetlenségét. Rendkívül ritkán fordul elő, de ha mégis sérült lenne a küldemény, kérjük vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, melyben fel kell tüntetni az esetlegesen sérült termékeket is. A jegyzőkönyv hiányában sem a DPD, sem mi nem tudunk a sérült csomaggal kapcsolatos reklamációt elfogadni. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.