Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tervezze meg LED világítását!

Szeretné meglévő világítását korszerűsíteni, vagy újonnan kialakítandó világítását LED-es megoldásokkal létrehozni? 1-2 hónappal a világítás kivitelezése előtt van? Ügyes ötletekkel, némi kreativitással a legkorszerűbb, legenergiatakarékosabb modern és látványos megoldások hozhatóak létre, ráadásul elérhető áron! Tervezze meg LED világítását az alábbi irányelvek segítségével!

1. Általános beltéri fővilágítás - k
onyha, étkező, nappali, hálószoba, fürdőszoba, dolgozó, folyosó, közlekedő, iroda, üzlethelyiség, étterem, kirakat, garázs, stb.:
A, Általános fővilágításra, normál, vagy álmennyezetre ajánljuk Önnek LED-es mennyezeti lámpáinkat, ezekből lehet a leggazdaságosabban kialakítani a fővilágítást. Ezekhez a világítótestekhez nem szükséges semmilyen további trafó vagy adapter. Felszerelésük rendkívül egyszerű, a mellékelt facsavar és tipli segítségével történik:
http://www.ledcenter.hu/242-normal-mennyezetre.html
B, Ha Önnek álmennyezete van és szeretné besüllyeszteni a világítótesteket, akkor INTI termékcsaládunkat ajánljuk:
http://www.ledcenter.hu/241-almennyezetbe.html
Egy-egy ilyen INTI mennyezeti lámpa egy 75 W-os égő fényét adja, így 7-10 nm megvilágítása lehetséges velük darabonként. Ahol több fényre van szüksége, ott lehet őket valamivel sűrűbben telepíteni.
C, Ha Önnek álmennyezete van, vagy gipszkarton formákat, szigeteket kíván kialakítani és szeretné besüllyeszteni a világítótesteket, akkor szpotos megoldást is választhat. Leggyakoribb és legegyszerűbb a GU10/230V-os LED szpotok használata. Ajánljuk GLORIA dekorációs célra szolgáló GU10-es szpotokat külön kapcsolhatóan, vagy FLAMMA, FLAMMA+ szórt fényt adó modelljeinket, illetve SOLIS, SOLIS+, FESTINO koncentrált fényt adó szpotjainkat.

http://www.ledcenter.hu/228-led-szpotok.html és http://www.ledcenter.hu/243-gu10/230v.html
A szpotokhoz szükség lesz még lámpatestre és aljzatra is:
http://www.ledcenter.hu/237-lampatestek-aljzatok.html

2. Hangulatvilágítás - nappali, háló, dolgozó, folyosó, közlekedő, üzlethelyiség, étterem, kirakat, stb.:
A, Bevált megoldás az AURORA LED szalagok használata, melyek akár gipszkarton szigetek, formák esetén is tökéletesek lesznek a hangulatvilágításra.
B, Ha a hangulatfény nem lenne elég, használhat CLARO LED szalagot is. Ezzel már erős, szórt fényt érhet el. RGB LED szalaggal pedig megszámlálhatatlan színű fényhatásokat érhet el.
http://www.ledcenter.hu/232-led-modulok-led-szalagok.html
Beltéri LED szalagjaink tökéletesek védett helyekre, avagy LED aluprofilokban.
http://www.ledcenter.hu/269-belteri-szalagokhtml.html
Kültéri LED szalagjaink tökéletesek kevésbé védett (porosodó, nedves, stb) helyekre.
http://www.ledcenter.hu/271-kulteri-szalagokhtml.html
C, A fentebb már említett GLORIA szpotos megoldás is kitűnő hangulatvilágítást ad.
A LED szalagok kitűnően dimmerelhetőek, azaz fényerőszabályozhatóak, akár távirányíthatóan is.
http://www.ledcenter.hu/265-led-dimmerek-led-fenyeroszabalyzok.html
A LED szalagokat alumínium profilokban is használhatja:
http://www.ledcenter.hu/291-led-profilokhtml.html

3. Konyhapult megvilágítása - pult-, tükör és bútorvilágítás, kirakat, stb.:
A, A konyhapult megvilágítása bevált módon, a CLARO LED szalaggal oldható meg. A 120°-os szórásszöggel rendelkező flexibilis LED szalag 3 LED-enként elhelyezett forrasztási pontok mentén könnyedén darabolható. Ezt a terméket kifejezetten nagy fényerőt igénylő helyi megvilágításra fejlesztettük ki, így tökéletesen alkalmas a konyhai munkafelület megvilágítására. Felragasztása történhet szilikonos ragasztóval, de rögzítőpánttal is. A szalagot teljesen végig kell vezetni a megvilágítani kívánt felület felett - kivétel a tűzhely (a hő miatt) a homogén megvilágítás eléréséhez. A beltéri CLARO LED szalagot teheti LED aluprofilokba is, míg a kültéri változat használható önmagában.
http://www.ledcenter.hu/az-osszes-termek-megtekintese-az-uzletben.html?keyword=claro&search=0
http://www.ledcenter.hu/275-kiegeszitokhtml.html
http://www.ledcenter.hu/291-led-profilokhtml.html
A LED szalag üzemeltetéséhez stabilizált tápegységre van szükség. A megfelelő tápegység 20-25%-kal nagyobb kapacitású, mint az utánakapcsolt fogyasztó. Példa: 3 m AURORA LED szalag 3 x 4,8 W = 14,4 W-ot fogyaszt. Ehhez 20W-os, vagy nagyobb tápegységet kell választani.
http://www.ledcenter.hu/238-led-tapegysegek.html
B, Szintén kitűnő megoldás a MITHRA lámpacsalád használata. Nagy előnyük, hogy egyetlen - lehetőleg kapcsolóval ellátott - 230V-os kiállásra lesz szükség. Ezután érdemes csatlakoztatni a LED tápegységet, majd a kellő számú MITHRA lámpát.
http://www.ledcenter.hu/259-led-butor-pult-es-asztal-vilagitas.html

4. Általános kültéri világítás - terasz, kert, beálló, garázs, folyosó, parkoló, járda, utca, telephely, raktár, tároló, stb.:
LED fényvetőink, LED reflektoraink különböző megjelenésben, különböző méretekben és teljesítményekkel megfelelnek az igények döntő többségének.
http://www.ledcenter.hu/233-led-fenyvetok-led-reflektorok.html

 

5. Meglévő körte- és gyertya-, vagy mignon izzók, G9 halogének, R7S halogén ceruzák kiváltása - csillárok, rengeteg lámpatest, UFO lámpák, függesztett lámpák, olvasólámpák, konyha asztal fölött lévő lámpák, állólámpák, relfektorok halogénjei, stb:
A, A legtöbb körteizzó, égő - azaz az E27/230V-os aljzatú fényforrások - kiválthatóak LED körtékre.
http://www.ledcenter.hu/229-e27/230v-korte.html
B, A legtöbb gyertya-, mignon izzó, égő - azaz az E14/230V-os aljzatú fényforrások - kiválthatóak LED gyertyákra.
http://www.ledcenter.hu/230-e14/230v-gyertya-mignon.html
C, Egyre több G9 halogénizzó - a legkisebb méretű égő - váltható ki LED-es változatra.
http://www.ledcenter.hu/289-g9html.html
D, Szintén egyre több állólámpákban és reflektorokban gyakori R7S halogén ceruzaizzó cserélhető LED-esre.
http://www.ledcenter.hu/292-r7s/230vhtml.html

 

LED világítás kialakítása nem bonyolultabb, mint a hagyományosé, viszont a lehetőségek száma végtelen. Javasoljuk, hogy gondolkodjon, ötleteljen, legyen kreatív, tanulmányozza a terméklapokat és szánja rá a kellő időt a tökéletes világítása megálmodására, hiszen az hosszú távra lesz!

Árajánlatot a kívánt termékek kosárba helyezésével készíthet. Lépcsőzetes kedvezményekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére: bármely 3 termék megvásárlásánál már a legkedvezőbb áron kalkulál a webáruház. Bruttó 30.000 Ft feletti rendelés esetén átvállaljuk a szállítási költséget. Bruttó 100.000 Ft feletti rendelés esetén további 5% kedvezményt adunk, melyet a számla kiállításakor érvényesítünk. Megrendelését webáruházunkban adhatja le.

Tekintse meg Galériánkat is ötletgyűjtésre!

Kellemes tervezést kívánunk!