Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aromaterápiás diffúzor, ultrahangos légpárásító és illatosító

Ma egy új termékcsaládot szeretnék Önnek bemutatni. Mindannyian megtapasztaljuk, hogy különösképpen télen milyen száraz tud lenni a levegő idebent, vagy mennyire jó lenne, ha jó illat venne minket körbe. Az aromaterápiás diffúzor, vagy ultrahangos légpárásító és illatosító növeli a levegő páratartalmát. Használható illóolaj nélkül is, ekkor csak párásít. A párásítás lehet folyamatos, vagy váltakozó, esetleg időzített (modelltől függően). Teljesítménye alapján egy kisebb, vagy közepes helyiségben elegendő erre a célra. Illóolajjal használva kellemes illatot varázsol: relaxál, felfrissít, kikapcsol. Segít csökkenteni a stresszt, csendes és nyugodt környezetet teremt. Kiválóan használható irodai munka mellett is, kellemesebbé varázsolja a környezetet. Szuper választás hálószobába, nappaliba, irodába, gyerekszobába, szállodai szobába vagy gyógyfürdőbe, meditációhoz, edzőtermi sportoláshoz, masszázshoz.
A párásító nagyfrekvenciás oszcilláló ultrahangot használ, amely a vizet nagyon kicsi, körülbelül 1-5 um átmérőjű részecskékre, gyakorlatilag ködre bontja. Az ultrahangot az emberi fül nem érzékeli.
Praktikus és hatékony az aromapárásító, de egyben elegáns dekoráció is: 7 (váltakozó) színű fényt ad, illetve lángeffektust is tud (modelltől függően). Így kiváló hangulat világításnak is. A világítás ráadásul külön kapcsolható, tehát lehet csak a világítási funkciót használni. Az aroma diffúzor tökéletes ajándék lehet Önnek és szeretteinek. Egyszerű a használata, halk a működése, modern a megjelenése, alacsony az energia fogyasztása. A tartozék USB kábellel/adapterrel könnyedén használható. Automatikusan kikapcsol a párásító funkció, amikor elfogy a víz a tartályból. A látható gőzoszlop miatt tényleg nagyon hangulatos.
Árukereső.hu