Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Okos világítás okos LED fényforrásokkal

okos LED mennyezeti lámpák

Szeretne bontás és plusz vezérlő egységek beépítése nélkül néhány perc alatt okostelefonról vezérelhető világítást?

Két új Spectrum Smart okos LED égőnket szeretném Önnek bemutatni, melyek nemcsak hogy fényerőszabályozhatóak, de a kívánt színhőmérsékletet is beállíthatja: hideg-, természetes, vagy melegfehér sok lépésben. Sőt még többet is tudnak: RGB funkciójuknak köszönhetően 16,7 millió szín megjelenítésére is képesek. Csak le kell tölteni a Spectrum Smart alkalmazást okostelefonjára, beállítani a wifit, hozzáadni a LED fényforrásokat és máris távvezérelhető az okos világítás.

Nem kell külön hub, valamint Google és Alexa kompatibilis - azaz akár hang vezérelhetővé is tehető a világítás. Csoportokba is rendezheti az okos LED fényforrásokat, így egyszerre vezérelhetőek. Például a nappaliban lehet néhány színes hangulatvilágítás funkcióval egy körben, a többiek pedig fehér fővilágításként funkcionálhatnak.

Tekintse meg a Spectrum Smart 9W szabályozható, CCT, RGBW, wifis okos E27 LED körtét itt.

Tekintse meg a Spectrum Smart 5W szabályozható, CCT, RGBW, wifis okos GU10 LED szpotot itt.

Ma már az okos szpotok és körték mellett elérhetőek az álmennyezetbe építhető lámpatestek is. Ezek is ugyanúgy okostelefonról wifin keresztül vezérelhetőek, csoportokba rendezhetőek - például helyiségenként, vagy egy helyiségben akár több körbe. Az elegáns ALGINE LED mennyezeti lámpa fehér fénye szabályozható: hideg fehértől a természetes fehéren át a meleg fehérig, csak válassza ki a hangulatához illőt. Szabályozható a fényerő is, így teljes mértékben igényre szabható a világítás. Kerek és négyzet formában és három különböző teljesítményben érhetőek el az ALGINE okos lámpák.

Tekintse meg az ALGINE szabályozható, CCT, wifis okos LED álmennyezetbe építhető lámpatesteket itt.

Szintén nagyon hasznos és régóta várt termék a LED szalagokhoz tartozó okos vezérlő. RGBW, fényerőszabályozható, állítható színhőmérsékletű a Spectrum Smart okos vezérlő és csatlakoztatható hozzá az összes LED szalag: RGB, RGBW (RGBWW) és az egyszínűek is.

Tekintse meg a Spectrum Smart okos LED szalag vezérlőt itt.

Így már az egész ház világítása okossá tehető, alakítható: körték és szpotok, mennyezeti világítás és hangulat világítás. Nem kell külön hub, valamint Google és Alexa kompatibilis - azaz akár hang vezérelhetővé is tehető a világítás. Például a nappaliban lehet néhány színes hangulatvilágítás funkcióval egy körben, a többiek pedig fehér fővilágításként funkcionálhatnak.